Синът на Миню Стайков - Стайко, твърди в писмена молба от днес

...
Синът на Миню Стайков - Стайко, твърди в писмена молба от днес
Коментари Харесай

Синът на Миню Стайков разбрал вчера, че го издирват от 4 месеца

Синът на Миню Стайков - Стайко, твърди в писмена молба от през днешния ден до Специализираната прокуратура, че е схванал на 27 януари тази година, че се търси с европейска заповед за арест.
 Синът на Миню Стайков похитен и пребит, до момента в който го търсям посредством Интерпол  Издирват сина на Миню Стайков посредством Интерпол  Агенция Митници запечата данъчни хранилища на Миню Стайков в региона на Карнобат
Това заяви пред публицисти прокурор Ангел Кънчев, откакто стана ясно, че търсеният от „ Интерпол ” Стайко Стайков е постъпил довечера в „ Пирогов ”.

Синът на задържания предприемач Миню Стайков влезе в листата на интернационално търсените през октомври 2018 година след интервенция против произвеждане на незаконни цигари, пране на пари и данъчни закононарушения.

Снощи към 21 ч. такси е откарало Стайко Стайков до адреса, където е пребивавал дружно с неговите охранители. През нощта е бил прегледан от доктор, който обаче по никакъв метод не е уведомил полицията, означи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

В ранните часове на деня екип на Спешна помощ е посетил адреса, където се е намирал Стайков. Лекарите открили, че той би трябвало да бъде откаран в " Пирогов " поради рана на главата, охлузвания и синини. При първичните прегледи синът на Миню Стайков разказал, че е бил похитен, като не прецизирал по кое време тъкмо се е случило това.

„ Нямаме информация за осъществено похищение – не споделям, че не е станало, само че от извършените беседи нямаме такива данни ”, посочи основен комисар Ивайло Иванов. По негови думи по случая е търсена информация от околните на Стайков, които твърдели, че не са имали контакт с него, откогато е бил разгласен за търсене.

Прокуртурата е назначила експертиза, която да откри настоящото здравно положение на Стайко Стайков. След резултата обвиняването ще реши дали ще изиска мярка " Задържане под стража " по отношение на Стайков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР